QKick

Vores egen vinterlejr 2016

Udstyr

Du kan købe Qkick T-shirts gennem klubben. Den leveres med klublogo fortrykt på brystet.

Kontakt klubbens kasserer Anette Pedersen på +45 2217 0292. Udstyr kan også købes selv, men spørg trænerne først.

Udstyr kan i begrænset omfang og særligt til nye medlemmer lånes til træning.

Nyborg Karateklub starter IGEN i år fitness kickboxing op KUN for det STÆRKE køn. Holdet kommer til at hedde QKick, er for 16+ og kommer til at træne hver onsdag. Holdet henvender sig til alle uanset højde, drøjde, kondition eller smidighed. Der er plads til ALLE!

Yderligere informationer:

Holdopstart: Onsdag d. 5. September

Tid: Hver onsdag kl 19.00 - 20.00

Sted: Danehofskolens drengesal

Adresse: Ringvej 1, 5800 Nyborg

Alder: 16+

Kontingent: 75kr pr. mdr.

Indmeldelse: 50kr

Instruktør: Asoth Veerasingham, mand, 28 år, over 15 års erfaring med karate og kickboxing.

BONUS INFO:

De første 10 nye som melder sig ind, får en superfed lyserød QKick T-shirt samt en unik Nyborg Karateklub drikkedunk.

Indmeldelse:

Indmeldelse sker ved at sende en mail til info@nyborgkarateklub.dk , med angivelse af følgende:

• Fulde navn
  • Alder
  • T-shirt størrelse

Jeg glæder mig til at udfordre jer, følge jeres udvikling samt dele alle de mange hyggelige træningstimer sammen med jer!

Afbud:

Afbud til QKick meldes til klubben inden træning. Se kontaktsiden eller brug info@nyborgkarateklub.dk.

Træningslokaler:

Træning foregår i Danehofskolens gymnastiksal; Ringvej 1, 5800 Nyborg

Når skolen er lukket pga. eksaminer o.lign., flytter vi som regel træning til Centersalen i Nyborg Fritids- & Idrætscenter, Storebæltsvej 15, 5800 Nyborg

Træning aflyses eller flyttes naturligvis ALDRIG uden forudgående melding pr. email og på vores Facebook-side.

Priser (bankoplysninger nedenfor)

Kontingentet er 75 kr. pr. måned - også juli.

NB: Ved manglende betaling (d. 5. for månedligt kontingent) rykkes der pålagt et gebyr på 50 kr. Ved fortsat manglende betaling kan der skrides til eksklusion. Vi anbefaler varmt betalingsservice!

Ved udmelding, skal der sendes en mail til info@nyborgkarateklub.dk.

Bankoplysninger: Fynske Bank, reg. 0814, konto: 0001 241 664

Nyborg Karateklub - To Sei Kai

I Nyborg Karateklub trænes Kyokushin karate efter Shihan Yoshimi Hoshinos eget system: To Sei Kai. Klubben er medlem af Dansk Kickboxing Forbund og deltager i turneringer og landsholds-samlinger i det regi.

Chefinstruktør: Shihan Yoshimi Hoshino

Formand: Senpai Asoth Veerasingham