Graduering

Graduering


Karate og anden kampsport er berømt for sine farvede bælter sluttende med sort bælte.


De fleste former for kampsport har et bæltesystem. Vi anvender det standardiserede sæt i Kyokushin karate. Man starter med hvidt bælte, som faktisk ikke er en bæltegrad. Man får dog hurtigt muligheden for at erhverve sit første rigtige bælte.

Bæltefarver
Natalie og Liv
Liam

Datoer


Der er ordinær graduering ultimo maj og medio oktober hvert år. Der er ekstraordinær graduering af hvidbælter primo februar for dem, der startede i efteråret.  Se også kalenderen her.

Træning med Asoth

Det ny bæltesystem


Rækkefølgen er ens for børne- og voksenbælter, og farvekoderne er de samme, men bælterne ser forskellige ud. Voksenbælter er helt ensfarvede, mens børnebælterne har farven som en midterstribe mellem to hvide striber. De ulige grader - "med snip" - markeres med et sort stykke bæltetape, man får af klubben.

Det ny system

Grundregler


Al graduering er op til trænerne. Desuden:


  1. Man skal have været medlem i 6 mdr.
  2. Man skal have 80% fremmøde
  3. Man skal have syet logo på sin gi


Regel 1 og 2 kan kompenseres for ved at tage på lejre - særligt vores egen.

Børne- og voksenbælter


Pga. stor interesse for vores børnehold og mange børn, der starter helt ned fra 5- og 6-årsalderen, har vi pr. sommeren 2016 indført børnebælter. Det giver børnene mulighed for at stige i bæltegrader uden at sidde fast i årevis pga. strenge fysiske krav. Det viser også forskellen på voksen- og børneholdet.


Alle kæmpere på børneholdet har nu børnebælter (mon-bælter), og alle på voksenholdet har voksenbælter (kyu-bælter). Man skifter bæltetype, når man går fra børneholdet til voksenholdet. Man ”oversætter” ikke sin grad fra børnebælte til voksenbælte, men tildeles en voksengrad af trænerne, når man skifter hold.

Nyborg Karateklub - To Sei Kai


I Nyborg Karateklub trænes Kyokushin karate efter Shihan Yoshimi Hoshinos eget system: To Sei Kai. Klubben er medlem af Dansk Kickboxing Forbund og deltager i turneringer og landsholds-samlinger i det regi.


Chefinstruktør: Shihan Yoshimi Hoshino

Formand: Senpai Asoth Veerasingham

Hurtig kontakt


T.  +45 2684 4578

E.  info@nyborgkarateklub.dk

W. www.nyborgkarateklub.dk


Webmaster: Asoth Veerasingham

E. webmaster@nyborgkarateklub.dk
Trænings-adresse: Danehofskolen

Skolevej 15

5800  Nyborg

Danehofskolen, Ringvej 1, 5800 Nyborg

Copyright 2016: Nyborg Karateklub - To Sei Kai